Isnin, 13 Jun 2011

SeLaMaT PeNGaNTiN BaRu ... NoRFaDLY @ iPaT & aTie

Assalam ...

Wah ... Tajuk Meriah kan ... Selamat Pengantin Baru ... Yup ... Pada 11 Jun 2011 ... Salah seorang Staff di Kedutaan Besar Malaysia telah menamatkan zaman bujang nyer ... bukan menamatkan benda lain yerk ... korang jangan pikir yang bukan2 ... ooo yer ... Norfadly atau Ipat ni orang Malaysia yerk ... dan telahpun bertemu jodoh dengan orang Indonesia ... See ... bak kata orang ... kalo dah jodoh tak kemana ... walau ko bercinta berkurun-kurun lama nyer dengan orang Malaysia ... tapi kalau dah jodoh ko bukan dengan dia ... kat negara lain pun boleh bertemu ... begitulah agaknyer citer si ipat ni ... aku pun tak sure ... ni assumption aku jerk ... lagipun entri ni aku yang taip ... so terserah aku la kan ... korang nak pikir macamana ke ... nak complaint camne ke ... ada aku kesah ... wakakaka


Okey2 ... jangan marah yerk ... sebenarnyer entri ni just aku nak ucapkan 'Selamat Pengantin Baru kepada Ipat & Atie ... Moga Berkekalan Hingga Ke Akhir Hayat ... Semoga Menjadi Keluarga Sakinah, Mawadah dan Warrahmah ... Amin' ....

Pengantin Bergambar Bersama Teman - Teman Sekerja
Meriah + Grand = Merand ...
Wakakaka

Dan aku juga nak say 'sorry for not able to attend' majlis ko wahai ipat ... bukan kerana aku tak mau datang ... tapi ada halangan yang menyebabkan aku tak dapat nak munculkan diri ke situ ... ahaksss ... propa kan ayat ... memunculkan diri tu ... hartis sangat ... hahahaha ... well ... macam yang aku cakap dalam entri sebelum ini la ... ada urusan yang penting yang tak dapat dielakkan ... hehehehe ...

Bride and Groom ... Malaysia Meets Indonesia = Serumpun ...
Moga Menjadi Keluarga Sakinah, Mawaddah & Warrahmah ...
For the Rest of Your Life ...
Happy always ... Wakakaka ...

apa2pun ... walaupun tak datang ... hadiah aku sampai kan ... hehehehe ... so okay la kan ... hadiah tu ibarat wakil kedatangan aku ke majlis ko ... lagipun majlis tetap berlangsung lancar kan ... anyway ... terima kasih la pada Kak Jue sebab bawakkan dan sampaikan hadiah tu ...

So ... buat semua teman-teman yang dah terjumpa jodoh ... terima dan hargailah mereka seadanya ... tak kira walau dari pelusuk dunia manapun jodoh nyer ... memang dah tersurat itulah jodoh yang terbaik ... terima dengan akal dan jiwa yang bersih ... jalani kehidupan dengan baik ... insya'allah ... semuanya akan berjalan lancar ...

Untuk Ipat & Atie ... Lagu ini khas buat korang ... Moga Berbahagia For the Rest of Your Life ...


video

KePeNaTaN ... KeaMaNaN ...


Assalam ...

Apa khabar semua? Ada baik ka? Tarak baik kalu ... doktor juga pigi jumpa ... hahahaha ... ok ... sori guna bahasa pasar ... kadang-kadang kena juga guna bahasa pasar bangsa lain ... kata 1Malaysia ... so arini saja le gatai-gatai nak berbahasa melindia (melayu + india) ... wakakaka ...

Ooo yer ... mesti rindu kan blog ni diam untuk beberapa hari ... hahahaha ... ada ke rindu ... motif nak rindu dengan blog ni ... tak de maknenye ek ... macam la ramai sangat peminat ko ... ahaksss ... tapi ada aku kesah ... tak de kan ... so lantak le ... hahahaha ...

Firstly ... entri kali ni pasal kepenatan melanda ... sebab nyer biasa la ... kalo dah kepenatan tu ... sebab tak cukup rehat ... kenapa tak cukup rehat ... sebab aku terpaksa pulang ke Malaysia dengan segera atas urusan peribadi ... ooppsss ... jangan nak spekulasi ok ... tak baik ... ada urusan keluarga yang perlu diselesaikan ... jadi ... tak semestinya kalo urusan peribadi tu ... nak kawin semata2 ... walaupun kadangkala perkara tu betul ... hahahaha ... tapi i not yet ek ... ;-p ... wakakaka ...

Dan alhamduillah ... segala kepenatan berbaloi sebab semuanya telah berjalan lancar dan situasi adalah dalam keadaan aman-aman sahaja ... hak hak hak ... mesti korang pikir ... apa la yang aku merepek dan meraban kan ... tapi ... tu le ... macam yang aku katakan tadi ... urusan peribadi yang aku buru2 untuk selesaikan ... telahpun berjalan dengan lancar dan aman ... jadi sekarang boleh le senyum dengan lebar ... tapi tak de le sampai rabak mulut aku yer ... ahaksss ...

Tapi apa yang aku nak cakapkan kat korang kat sini ... walau apa pun yang korang hadapi atau mau selesaikan ... korang gunakanlah akal fikiran yang waras ... jiwa yang tenang ... sebabnya ... korang akan mendapatkan result atau hasil yang baik malahan lebih bagus dari apa yang kita harapkan ... tapi disebalik itu semua ... korang kena ingat ok ... ada benda yang korang kena korbankan ... macam aku la ... disebalik keputusan dan segala yang aku lakukan ... aku terpaksa mengorbankan sesuatu iaitu waktu rehat aku ... tapi itulah dia ... walaupun kepenatan ... tetap berpuas hati kerana dengan keamanan yang aku dapati ... sudah cukup membuatkan aku melemparkan senyuman yang begitu bererti ... wah ... ntah apa la yang aku merepek ni ... wakakakaka ...

So ... apa2 pun ... selamat semua nyer yer ... caiyok ... wakakaka ...


Isnin, 6 Jun 2011

SeDeTiK LeBiH ...

Gambar Hiasan ... ;-p
Aku tau ramai yang minat kan ... wakakaka

Assalam ...

Wah ... mesti korang suka kan tajuk entri untuk hari ni ... suka tak? suka tak? ... tak suka!!! ... ada aku kesah ... hahahahaha ... ala ... aku tau korang mesti suka punyer sebab tajuk ni ada sikit-sikit kena dengan tajuk lagu 'abang' aku tu kan ... hak hak tui ... 'abang' konon ... sejak bila la aku ber'abang'kan Anuar Zain tu kan ... nama bapak pun dah tentu2 terang lagi bersuluh ... lain bebenor ... yerk ... Zain dengan Latif ... beza banget loh ... hahahaha ... jangan ada yang hangit lak sebab aku meng'compare'kan diri aku dengan Anuar Zain tu .. ye la ... macamana aku tak compare ... dia kan artis ... aku hartis ... wakakaka ... okey2 ... jangan ada yang meluat dan muntah hijau ... nanti kotor rumah korang ... tapi aku tak kesah ... sebab bukan rumah aku yang kotor ... wakakaka ...

Okey2 ... Fokus2 ... Jangan melalut ek ... kang lempang 50kali sampai bengkak pipi tu ... hahahaha ... ke laut lagi la ni ... hak hak hak ... ok ... tajuk sedetik lebih ni ... bukan sahaja pasal lagu yerk adik2 ... ni pasal masa korang ... dan kehidupan korang ... cuba fikirkan ... setiap masalah atau setiap kehidupan yang korang lalui atau ambil keputusan boleh berubah walau sedetik lebih ... betul tak? ... haa ... sebab apa ... kerana masa itu emas ... jadi korang kena fikir sesuatu itu dengan pantas ... jangan sia-siakan waktu korang walau sedetik lebih ... hahahaha ... motif aku jadi penasihat pepagi ni ... bukan penasihat yer ... cuma pengingat buat kawan-kawan ... kata aku sayang kat korang dan pembaca blog ini ... sayang la sangat ... walau sedetik lebih okey ... hak hak hak ... ok .. yang ni sila muntah hijau dan siap sedia cuci sendiri ...

well ... sebenarnyer tak banyak benda pun aku nak sharing is caring ngan korang ... cuma bila aku terdengar lagu sedetik lebih ini ... selain mengenangkan pasal kisah-kisah cinta ... buwekkk ... cinta konon ... dan dan jadi jiwang kan ... koser ar ... hahahaha ... ok selain kisah cinta ... aku jugak terpikir dari tajuk sedetik lebih itu jek ... banyak yang boleh kita fikirkan ... tentang kehidupan ... kerjaya ... persahabatan ... malahan bagi para pelajar adalah pelajaran ... fulamak ... bercakap macam professor serba tak tau aku ni ... hehehehe ... ye la ... cuba bayangkan kalo dalam kehidupan korang ... aku bagi contoh jek ek ... tak de kena mengena dengan orang lain termasuk diri aku sendiri ... so jangan ada yang sentap pulak ... kalo lah sesuatu keputusan yang korang ambik tu boleh membahagiakan kehidupan korang tapi memusnahkan orang lain ... so apa yang korang nak lakukan ... maka dengan sedetik lebih tu la korang punya waktu untuk memikirkan keputusan sama ada membahagiakan diri sendiri atau membahagiakan orang lain ... atau korang boleh ambil masa sedetik lebih untuk membahagiakan kedua-duanya ... begitu juga dengan kerjaya ... korang boleh menjadikan kerjaya korang satu amanah atau sekadar bekerja untuk mendapat gaji bulanan hanya dengan sedetik lebih sahaja ... kerana semua itu terserah pada diri korang ... betul tak? ... cuma dengan sedetik lebih juga lah korang boleh menjadikan kerjaya korang itu berjaya atau mundur ... kan ... kan ... manakala persahabatan ... senang jek ... tak susah untuk mendapatkan kawan atau memutuskan kawan dalam masa sedetik lebih ... sebab menyakiti dan menggembirakan orang cuma mengambil masa sedetik lebih saja ... am i right? hahahaha ... speaking london okay i ... wakakaka ...

So bagi adik-adik ... meh sini abang nak citer betapa pentingnya sedetik lebih itu pada pelajaran adik-adik ... bayangkan kalo dengan sedetik lebih ini ... adik-adik sibuk penuhkan diri adik dengan membuat kerja-kerja tak berfaedah seperti bergaduh, berjimba ria dan sebagainya (fullamak ... adik-adik jangan sentap ek kalo memang adik2 buat macam tu ... sebab ternyata dalam sedetik lebih aja, adik2 dah masuk dalam kategori nakal ... hahahaha) ... maka dengan sedetik lebih itu juga ... adik2 mendekatkan diri adik2 untuk menjadi antara salah seorang manusia atau insan yang tidak mahu berjaya ... so siapa kata susah untuk jadi insan yang berjaya ... cuma perlukan masa sedetik lebih aja untuk mengubah diri menjadi antara yang baik atau sebaliknya ... betul tak ... so kehidupan ... kerjaya ... persahabatan malah pelajaran ... semuanya terserah pada diri sendiri untuk menjadi lebih baik atau tidak hanya dengan sedetik lebih ... so fikir-fikirkanlah dan selamat beramal ... hihihihihi ...

Orait ... sebelum aku mengarut dengan lebih teruk pasal sedetik lebih ni ... fikirkanlah yang akal dan jiwa boleh bersatu dan menyatu hanya dengan sedetik lebih rasa yang positif dan bakal menjadikan keputusan yang bukan saja positif malah akan menjadikan anda seorang yang berjaya ... so saya akhiri kisah sedetik lebih ini dengan video dari 'abang' aku ni ek ... ;-p ... wakakaka ...


video

Ahad, 5 Jun 2011

SaMBuTaN uLaNGTaHuN ...

Menunggu sebelum dipanggil masuk ...
Boring ... so bergambar dulu ... wakakaka

Assalam ...

Hai ... ketemu lagi kita di entri ini ... wah ... wah ... semangat kan ... harini jek dua kali update blog ... tu time rajin la ... cuba kalo time malas ... dua bulan ke 3 bulan belum tentu nak update kan ... nampak sangat harini mood giler mengupdate blog ... hahahaha ... elo2 ... jangan ada yang marah ek ... saje jek arini nak update dua kali blog ... sebab ada citer ... kalo tak de citer ... tak koser nak update ... hahahaha ... motif???? bab kata Huda ... dan jawapannya bak kata aku la kan ... ada aku kesah ... wakakakaka ... dah2 ... melalut sampai ke hutan dah ni ... ahaksss ... :-p ...

sempat lagi tengok menu untuk makan ...
padahal perut dah penuh ... wakakaka


stress menunggu atau berlakon ...
hahahaha .. ni gaya funny ---> kak jue suruh buat ... wakakaka

Okey ... harini nak update sambutan ulang tahun yang kitaorang celebrate sama-sama dengan kawan-kawan sekerja seperti ... calon-calonnya adalah ... hahahaha ... macam nak bagi anugerah padahal nan adooo ... ahaksss ... ok ... rakan2 sekerja itu antaranya adalah Norjuina (mangsa atau korban ... ahaksss ... ni la orang yang disambut ... wakakaka ) , Norazrian, Mas Prie, Mas Iwan, Mas Iskandar, Mbak Deasy, Mbak Uci, Mbak Anee, Ibu Anti sama Suami + keponakan + temannya ... mmm ada lagi tak yang tertinggal ... oooo ... aku la ... hahahaha ... kalo ada lagi ... mintak mahap la ya ... tak perasan sebab gelap ... hahahaha ... ;-p ...

pose lagi la ... lama betul menunggu ...
pasni nyanyi lagu menunggu - ridho rhoma ... wakakaka

Actually majlis ni dirancang awal dan bersempena dengan hari ulang tahun dua orang iaitu Edwin Su dan Norjuina Mohd Radi ... (sila rujuk entri sebelum ek) ... kalo nak celebrate si ana ziana tu ... alamat kena balik malaysia dulu la semuanya ... hahahaha ... so kitaorang telah berpakat untuk celebrate pada 3 Jun sebab hari jumaat so nak celebrate tepat jam 12 untuk birthday kak jue tu ... jadi ... sementara nak tunggu masa tu ... berkaraoke la kami-kami semua ni ... ater dah nama pun 'hartis kontroversi + gelama' ... so haruslah berkaraoke ... yer ... sape yang rasa nak muntah hijau tu ... sila pergi toilet rumah masing2 yerk ... hahahaha ... nak kutuk kata aku hartis ... hahahaha ... well memang aku hartis ... bukan artis ... beza tu ... so kalo korang kesah ... ada aku kesah ... wakakaka ...

tunggu lama ... belum panggil2 ... so kita gi
minum dulu ... yampui ... wakakaka ...

pose manja2 pulak la ... give me 5 ...
5 rupiah, 500 rupiah atau 5 penampau??? ;-p ... wakakaka

lama benau tunggu ... air aku dah habis ok ...
order satu lagi ... cepat sebelum amukan abraha ... wakakaka ...

Jadi sebelum ke karaoke tu ... macam biasa la ... masing-masing menyibukkan diri untuk memenuhkan perut ... terlalu banyak makanan dalam perut ... last-last masing-masing semput nak menyanyi ... salah kan siapa ... tang tu jugak ko nak salahkan makanan yang ko ambik kan ... padahal masa sebelum tu ... ko makan tak ingat ... hahahaha ... so jadi la so and so jek sore tu ... tak sampai la ko nak tarik tinggi2 kan ... hahahaha ... siapakah itu ... biarlah rahsia ... see, i guna kalimat artis ok ... ahaksss ... wakakaka

pose dulu la ... pose senaman ... hak hak hak ...
cara-cara menguruskan peha ... wakakaka ...

pose angkat kaki sebelah pulak la ...
asyik dua belah jek ... wakakaka ... ;-p

so sedang seronok dan menyeronokkan diri tu ... puas nyanyi menyanyi ... santai menyantai ... akhirnya tiba masa jam 12 ... apa lagi ... nyanyian selamat ulang tahun dimulakan ... pas tu ... bergambar kejap ... dan apa lagi ... sambung balik la nyanyi ... takkan korang harap nak ada show yang bukan2 pulak ... no good ... no good ... tak baik ... tuhan marah ... ahaksss ... yang penting niat ok ... kalo tak buat ... kenapa nak takut ... macam aku ... sentiasa berpegang pada kalimat itu ... berani kerana benar ... takut kerana salah ... tapi yang selalu nya orang yang takut pada bayang-bayang sendiri yang suka buat fitnah kan ... sampai nak menghancurkan orang ... tak baik ... tak baik ... hukuman dan balasan ... biarlah tuhan yang menentukan ... korang cuma jalani semuanya dengan santai ... hahahaha ... apa lak ko melalut ke laut ni ... laut kan santai ... wakakaka ... dah2 ... cukup ... kembali ke laptop ... eh salah ... tu mas tukul ... kembali ke topik sebenar ... wakakaka ... bagi menghabiskan waktu ... kami semua sambung nyanyi ... makan ... nyanyi ... makan ... begitulah seterusnya ... sampai time sudah habis ... so lepas habis tu ... apa lagi ... balik la ... tu pun dah jam 2 pagi wei ... esok nyer tido sampai kesiangan ...

hahaha ... sambil nyanyi sambil pose ok ... wakakaka

penat lah ... cekak pinggang jap la ... bukan cekak ketek ya ...
wakakaka ...

wah .. meriah curry kan ... kata hartis ...
lagu apa yg dinyanyikan ... tunggu ...
wakakaka ...

habis nyanyi ... pose lagi ... wakakaka ...

tapi jangan lupa ... solat subuh dulu pastu sambung tido ok ... so apa pun yang korang lakukan ... akal dan jiwa harus bersama ... berserah kepada Yang Maha Kuasa ... Sentiasa Percaya yang Dia sentiasa bersama ... Jangan Takut Kalau Kamu Tidak Bersalah ... Teruskan Apa yang sepatutnya ... Jangan takut apa yang orang kata ... kerana apa yang orang kata ... belum tentu orang yang mengata tu mengata tentang kamu ... entah2 dia mengata tentang diri sendiri ... so gunakan akal dan jiwa untuk fikir benda-benda yang baik ... so fikir-fikirkanlah dan selamat beramal ... :-) ... wakakaka ...masanya telah tiba ... time untuk bertukar-tukar hadiah ...
eh salah ... bagi hadiah daaa ... sebab sorang je pun yg
dapat hadiah ... wakakaka

pose lagi .. pose lagi dan lagi ...
bukan senang nak bergambar dengan
'hartis kontroversi + fofular + gelama'
wakakaka

Ha ... nak tau lagu apa yang dinyanyikan dalam gambar kat atas tu ... ha ni la antara lagu yang terpilih dan dipilih mendapat markah tertinggi ... hahahaha ... tak caya ... tak caya ... sudah ... aku tak kesah ... wakakaka ...


video

SeLaMaT uLaNG TaHuN ... eDWiN Su, NoRJuiNa RaDi & aNa ZiaNa

Assalam ...

Kali ini entri khas buat tiga insan/manusia/makhluk tuhan paling seksi (ahaksss ... seksi ke? seksi gak la dari bermacam segi ... gurau2 ... hahahaha) yang menyambut ulangtahun/harijadi/hari lahir/ dan macam2 lagi la gelaran yang diberi ... yang mana bagi aku hari dimana mereka mengingati hari mereka dilahirkan ... bagaimana mereka harus berjuang setelah 9 bulan berada dalam kandungan ibu dan akhirnya dengan izin tuhan ... maka lahirlah mereka ke dunia bagi menghadapi cabaran2 dan dugaan yang telah dituliskan olehNya ....

Ooh ya ... mesti korang nak tau kan siapakah orang-orangnya? korang nak tau ke tak nak tau ke ... aku tak dulik ... nak bagitau jugak ... sebabnya entri ni khas untuk dorang ... suka tak? ... tak suka pun aku tak kesah ... hahahaha ... ala relaks la ... jangan sentap ... korang ni ... kena fikir positif ... jangan sentap2 ... nanti muka tu berkerut baru tau ... ;-p ... wakakaka ...

Okey la ... mereka2 yang terlibat adalah ... hahahaha ... macam orang yang bersalah pulak ... ok2 ... mereka yang menyambut hari lahir tersebut adalah Edwin Su pada 31 May ... Norjuina Mohd Radi pada 4 Jun dan yang terbaru Roziana Stapa pada 6 Jun iaitu pada hari entri ini ditulis ... ahaksss ... macamana rupa-rupa mereka ek ... pastinya cakep2 dan ganteng2 ... hahahaha ...

Inilah Edwin Su ( yang lelaki yer) dan
Norjuina Mohd Radi ( pasti yang perempuan kan) ... wakakaka

Inilah roziana stapa ...
berbunga-bunga muka sambut besday ... ;-p ... wakakaka


Semoga dengan bertambahnya usia korang semua ... maka bertambah jugalah rezeki buat korang ... semoga hari-hari mendatang akan membawa kebahagiaan untuk diri kalian dan keluarga ... malah sentiasa diredhai oleh Yang Maha Esa serta segala amal ibadah diterima dan diberkati oleh Nya ... Amin ...


Selain itu, mereka-mereka ini banyak membantu aku semasa aku di Jakarta ... apa jasa yang telah mereka lakukan ... biarlah aku yang simpan kerana aku pasti setiap bantuan yang diberikan mereka kepada aku ... hanya Allah s.w.t. yang akan membalas ... Insya'allah ...

Ooo yer ... mesti korang nak tau kan apa karakter mereka bertiga ... ini bagi pendapat aku yerk ... pendapat orang lain ... sila tulis di blog masing2 ... hahahaha ... ye la ... kalo pendapat orang lain ... mana aku tau ... sebab aku bukan boleh baca isi hati orang kan ... ahaksss ... so berbalik karakter2 mereka ini ... antaranya si edwin ni orangnya baik for sure ... so korang jadi le orang baik2 yerk ... dia suka menyanyi tak kira lagu apa pun ... sampai kadang2 naik bosan kalo dia asyik nyanyi lagu yang sama ... hahahaha ... tapi dia juga kelakar ... dan yang the best part is aku suka menyakat dia ... kenapa? ... sebab aku kan seorang penyakat yang hebat ... >:-)) ... wakakaka ...

Pasal Kak Jue @ Norjuina Mohd Radi ... beliau seorang yang comey ... really beb ... comey banget ... hahahaha ... namun dia seorang yang aktif dengan aktiviti2 lasak ... tak caya kan ... percaya la ... dan dia selalu ajak aku join aktiviti2 itu yang mana aku juga suka aktiviti yang ganas ... wah ... ganas tu ... sejak bila aku berjiwa ganas ... sebenarnya dah lama ... cuma orang jek tak tau selagi belum kena penampau besi aku ni ... hahahaha ... gurau2 ... the best part ... aku suka buli kak jue ... wei ... jangan ko ingat aku buli dia jahat2 ek ... aku buli dia baik2 tau ... camne tu buli baik ek ... ce citer ce citer skit ... ala buli yg aku maksudkan tu ... bila nak gi shopping kat ambassador mall tu ... aku suruh dia jalan kaki sama2 dengan aku ... kan baik tu ... suruh dia exercise ... hahahaha ... pastu aku suka bebel kat dia ... ahaksss ... bebel yang baik yer ... bukan bebel jahat ... korang ni ... negatif jek pikirnya ... cucuk idung kang ... wakakaka

Yang Roziana Stapa @ ana ziana ... ha ... dia ni seorang yang aktif ... aktif apa ek ... hahahaha ... kalo korang baru kenal dia ... mesti pelik sebab dia ni aktif bercakap ... wakakaka ... jangan mare ... tapi aktif2 bercakap dia pun ... bagus ... banyak membantu ... korang tanye je la benda2 yang korang tak tau ... kalo dia tau ... pasti dia bantu ... tapi kalo dia tak tau ... tak dapat nak tolong jek ... sori2 jek je la ... hahahaha ... tapi dia ni seorang yang suka tolong orang lain ... so korang2 semua ... kalo nak mintak bantuan kat dia ... silakan lah ... tapi benda yang dia boleh bantu la ... jangan la korang mintak bantuan dia dari segi kewangan ke apa ... tu melampau namanya ... bukan bantuan namanyer tapi hantuan korang ... hahahaha ... yang paling best ... aku pun suka menyakat minah ni ... dan dia pulak jenis selamba menerima sakatan aku ... so i loike ... loike menyakat dia ek ... korang jangan pikir yang bukan2 lak ... aku stelek korang karang ... wakakaka ...

apa pun aku bersyukur kerna ditemukan oleh orang2 baik seperti mereka ... dan aku rasa mereka pun suka kerana ditemukan oleh orang yang naughty macam aku ... yang tak habis2 membuli mereka ... hahahaha ... tapi kena gak beringat ... buli, buli jugak ... tak le sampai menyakitkan hati ... eh betul ke tak sakit hati ... mana kita tahu kan ... alamak ... kalo korang semua sakit ati ... mintak maaf lah yer ... sebab kadang-kadang akal dan jiwa tidak selari ... fikiran di akal mau bergurau senda ... rasa dijiwa mau lihat korang bergembira ... tanpa mau menyakiti sesiapa ... so mahap le yek kalo sakit ati ... tapi esok lusa i buat lagi ek ... ;-p ... wakakaka

Okey le ... cukup le entri kali ini ... rasanya dah panjang sangat dah ni ... so aku tujukan lagu ini khas untuk korang bertiga dan sesiapa yang sudah, akan dan bakal menyambut ulang tahun pada tahun ini yerk ... enjoy ... wakakaka ...




video